Vulkaan Agung (Bali, Indonesië)

 
Vulkaan Agung Bali

De vulkaan Agung, door Indonesiërs ‘Gunung Agung’ genoemd, reikt met 3142 meter ver uit boven het landschap van Oost-Bali. Het is mogelijk om de vulkaan Agung te beklimmen maar dan wel onder begeleiding van een gids. De paden zijn op sommige plekken namelijk niet zichtbaar. Bij voorkeur wordt beklimmen van Agung in het droge seizoen gedaan (tussen juli en oktober) en in goede fysieke conditie vanwege het aanzienlijke hoogteverschil. Vanzelfsprekend zijn een goede uitrusting en goede voorbereiding een must.

Meer vulkanen Indonesië

Indonesië is het land met de meeste vulkaanactiviteit op aarde. Reisie.nl geeft daarom informatie over diverse vulkanen in Indonesië. Ben je benieuwd naar andere indrukwekkende vulkanen? Lees dan snel verder door op één van onderstaande links te klikken:

Vulkaan Agung: ervaringen?

Reizigers die de vulkaan Agung al ooit hebben gezien of beklommen, willen vast hun ervaringen delen met diegenen die de reis naar deze vulkaan nog gaan maken. Met behulp van onderstaande reactieformulier kun je zinvolle tips en noemenswaardige ervaringen eenvoudig delen met de bezoekers van Reisie.nl. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.