Tanah Lot (Bali, Indonesië)

 
Tanah Lot Tempel

Tanah Lot is één van de meest beroemde plaatsen van Bali. Voornamelijk bekend om de onvergetelijke zonsondergangen bij de tempel van Tanah Lot. Verwacht hier veel toeristen, maar een bezoek aan Tanah Lot bij zonsondergang is zeker de moeite waard.

Op een geïsoleerde zwarte rots ligt de tempel Tanah Lot. Deze plek heeft iets fascinerends. Het schijnt dat de tempel Tanah Lot wordt bewoond door (heilige) slangen. De tempel is tot het invallen van de duisternis te bezoeken. Bij eb kun je helemaal tot onder in de tempel afdalen tot in de grot waar het heilige water stroomt. In de omgeving van de tempel Tanah Lot staan vele kraampjes waar bijvoorbeeld eten en souvenirs worden verkocht. Je kunt de zonsondergang vanaf een terras aan de kust bekijken onder het genot van een hapje en drankje.


Ben je benieuwd naar andere bestemmingen die Bali te bieden heeft? Dan kun je verder lezen op Reisie.nl via één van onderstaande onderwerpen:

Tanah Lot: tips

Heb je de Tanah Lot tempel zelf al eens gezien? Misschien kun je andere reizigers dan helpen door jouw tips of ervaringen te delen in onderstaande reactieformulier. Terima kasih! (oftewel: bedankt!)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.